رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

تشخیص برنج خوب

Loading the player...

این روزها فصل برداشت برنج است و حتما برایتان مهم است که بتوانید برنج سالم، خوش طعم و مرغوبی تهیه کنید. ما شما را با ویژگی‌های این برنج، شرایط نگهدای و حفظ کیفیت برنج و شیوه‌های مناسب پخت آن آشنا می‌کنیم. بهترین برنج دنیا در ایران و چند کشور دیگر که تولیدات کمی دارند کشت می‌شود. بنابراین برنجی در رده ممتاز قرار می‌گیرد که ایرانی باشد، بوی مطبوعی داشته باشد و طعم آن بدون خورش یا هر نوع افزودنی به جز نمک، دلپذیر باشد. خیلی وقت‌ها برنج کاملا خالص و ایرانی نیست. یعنی در آن درصدی هم برنج غیرایرانی وجود دارد. تشخیص چنین برنجی معمولا ساده نیست اما اگر مقداری از برنج را کف دستتان بریزید، باید تمام دانه‌های آن از نظر رنگ، حجم، قد و چاقی و لاغری یک شکل باشند. در غیر این صورت، برنج شما خالص نیست. به برنج‌های شفاف اعتماد نکنید چون هیچ یک از انواع برنج‌های ایرانی شفاف نیست. حتی المقدور از خریدن برنج دودی اجتناب کنید چون عموما برنج‌هایی به صورت دودی فروخته می‌شوند که عطر و طعم نامناسبی دارند و یا نامرغوب هستند.همچنین برنج مرغوب باید خشک باشد به طوری که زیر دندان شما له نشود بلکه بشکند. وقتی آن را کف دست می‌ریزید و بو می‌کنید، بوی مطبوعی داشته باشد و دانه‌های آن شکسته نباشند. وقتی برنج ایرانی درست می‌کنید حتی موقع شستن هم بوی مطبوعش احساس می‌شود. هنگامی که برنج خوب را در آب‌جوش می‌ریزید و شروع به جوشیدن می‌کند، عطرش که بسیار هم عالی و بی‌نظیر است، فضای آشپزخانه را پر می‌کند؛ این یکی از راه‌های تشخیص برنج خوب است.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.