رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۹۸

ترشی غوره

Loading the player...

مواد مورد نیاز برای تهیه ترشی غوره
غوره 500 گرم، سركه سفيد 500 گرمT نمك به ميزان لازم
طرز تهيه:اين ترشي با بسياري از خوراك‌ها به خصوص انواع غذاهاي حاوي گوشت مرغ بسيار خوشمزه خواهد شد امتحان كردن آن كه ضرري ندارد! ابتدا دُم غوره را جدا كرده سپس خوب مي‌شوييم. سركه سفيد را از قبل پنج دقيقه جوشانده و سرد مي‌كنيم. ظرف مناسب ترشي كه اصولا شيشه‌اي است را خوب تميز نموده طوري كه داخل آن آب نداشته باشد. غوره‌ها را داخل ظرف مي‌ريزيم نمك و سركه سفيد را روي آن ريخته و در شيشه را مي‌بنديم، پس از 10 روز ترشي آماده مصرف است.

 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.