رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

ترشی بندری

Loading the player...

تمرهندی یک بسته

موسیر50 گرم

هویج3 عدد

خیار3 عدد

رب انار ترش     1 لیوان

بادمجان متوسط         3 عدد

سیر 1 بوته

کرفس 3-2 شاخه

گل کلم 1 کیلو

فلفل سبز ریز 50 گرم

سیب زمینی ترشی    0/5 کیلو

ادویه ترشی1 تا 2 قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی کال        5 عدد

آب گوجه فرنگی غلیظ1 لیوان

سبزی معطر خرد شده(نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) 1 لیوان

طرز تهیه :فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود. تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید. برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.-موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید. بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید. سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

رای شما
میانگین (3 آرا)
The average rating is 2.6666666666666665 stars out of 5.