ترشی ادویه
ترشی ادویه
ادویه ترشی Spice of pickle
روش تهیه ادویه ترش
سیاه دانه : دو قاشق غذا خوری
دانه تخم گشنیز: دو قاشق غذا خوری
گل پر: دو قاشق غذا خوری
مرزه خشک : یک قاشق غذا خوری
ترخون خشک : یک قاشق غذا خوری
ابتدا ما دانه تخم گشنیز ٬ سیاه دانه و گل پر را داخل ماهی تابه می ریزیم و روی حرارت بو می دهیم .اگر حرارت کم باشد مدت بو دادن بیشتر می شود و اگر حرارت تند باشد مدت زمان بو دادن کمتر می شود و اصطلاحا انقدر حرارت می دهیم تا بوی عطر ادویهها در فضا پخش شود و به مشام برسد .بعد از اینکه ادویهها بو داده شدند ماهی تابه را از روی حرارت بر می داریم و سبزیجات خشک را به ادویه ها اضافه می کنیم و بعد به کمک دستگاه اسیاب مواد را میکس و مخلوط می کنیم.
وجود سیاه دانه ٬ گل پر و تخم گشنیز عطر فوق العاده ای به ترشی می دهد.
گل پر باعث افزایش قوای جسمی می شود و نشاط اور می باشد
مرزه و ترخون روی سلامت دستگاه گوارش تاثیر خوبی دارد و کسانی که دچار التهاب و اسپاسم در دستگاه گوارش هستند و یا به اصطلاح دچار گرفتگی دستگاه گوارشی هستند توصیه می شود از این ادویه استفاده کنند و همچنین به کسانی که دارای بوی بد دهان هستند توصیه می شود ازاین ترشی استفاده کنند زیرا تخم گشنیز معطر است و دارای اثرات ارامش بخشی است.