رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

ترشی آجیلی

Loading the player...

مغز فندق، مغز پسته، بادام، مغز تخمه آفتابگردان: از هر کدام 1 پیمانه / مغز بادام زمینی و مغز بادام هندی: 1 پیمانه / مغز تخمه هندوانه و مغز کدو: 1 پیمانه/ رب زردآلو: 1 پیمانه/ آب میوه آلوئه ورا: به میزان لازم.طرز تهیه: ابتدا سس کار را درست می کنیم یعنی آب میوه آلوئه ورا و رب زردآلو را با یکدیگر مخلوط می کنیم . اگر خواستیم ترشتر شود به جای رب زردآلو از رب نارنج استفاده می کنیم چون ترشتر است. همچنین به جای آلوئه ورا از سرکه بالزامیک نیز می توانیم استفاده کنیم.  و بعد تمام مغزها را داخل آن می ریزیم . بهتر است کمی مغزهایمان برشته باشند . چون مغزها نمک دارند دیگر به موادمان نمک اضافه نمی کنیم. اگر در این ترشی بادام ریختیم باید یک روز صبر کنیم چون بادام از بقیه مغزها سفت تر است. همچنین برای اینکه این ترشی لعاب داشته باشد چند پر زردآلو به آن اضافه می کنیم.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.