رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

برند سازی گوشت عشایرچهارمحال و بختیاری - نمایش محتوای خبر

 

 

برند سازی گوشت عشایرچهارمحال و بختیاری

عشایر یک چهارم گوشت قرمز بازار را تامین می کنند

برند سازی گوشت عشایرچهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، یحیی حسین‌پور افزود: این نوع گوشت به دلیل استفاده نکردن از سم و کود شیمیایی، کاملا ارگانیک، سالم و طبیعی است. وی افزود: پس از برندسازی، محصول گوشت و روغن حیوانی عشایر بصورت مستقیم در بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود. آقای حسین پور  تولیدسالانه گوشت قرمز را 25 هزار تن اعلام کرد و افزود: یک چهارم این محصول از تولیدات عشایر است. به گفته وی چهارمحال و بختیاری با 126 هزار نفر عشایر و پنج ایلراه اصلی، پس از فارس دومین استان عشایر نشین کشور است.