رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

برنج سفید یا برنج قهوه ای

Loading the player...

دانلود

برنجي كه ايرانيان و بيشتر مردم دنيا از آن استفاده میکنند، برنجي است كه شلتوك و پوسته خارجي آن گرفته شده است. رنگ اصلي برنج وقتي كه در پوسته باشد قهوه اي است كه به همين دليل به آن برنج قهوه ای میگویند. در طي مراحل مختلف آماده سازي و فرآوري آن، كه شامل جدا كردن پوست و سفيد كردن دانه برنج است، مقدار قابل ملاحظه اي از ویتامینها و مواد معدني از دانه برنج جدا میشود؛ زیرا قسمت اعظم اين ویتامینها در لایه شلتوك و قسمت سبوس(لایه قهوه ای برنج) قرارگرفته اند. برنج به شكل طبيعي حاوي ویتامینهای گروه B مانندتيامين، نياسين، پيريدوكسين( B6) و املاحي چون سلنيوم، منگنز، منيزيم، آهن و فيبر است كه در حين آسياب، ميزان زيادي از اين مواد مغذي كاهش مییابد. در واقع گفته میشود در تبديل برنج قهوه ای به برنج سفيد، 80 درصد ويتامين B1 ، شصت و هفت درصد ويتامينB3 نود درصد ويتامين B6 ، پنجاه درصد منگنز ، 60 درصد آهن و تمام فيبرهاي محلول و اسيدهاي چرب ضروري موجود در آن جدا میشوند. پس براي بهره مندی از تمام خواص برنج بهتر است برنج قهوه ای را كه غشاء خارجي آن گرفته نشده است نيز در برنامه غذايي خود بگنجانيم. البته بايد توجه داشت كه هضم برنج قهوه ای

كمي مشكل تر از برنج سفيد است.

 

White rice or brown rice

The rice use  Iranians and Most people of the world rice paddy and slough it has been. Rice contains vitamins B such as thiamin, niacin, pyridoxine (B6) and minerals such as selenium, manganese, magnesium, iron and fiber

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.