جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

با سیرابی بدنتان را بازسازی کنید

با سیرابی بدنتان را بازسازی کنید


Loading the player...

دانلود

اگر عمل جراحی کرده اید یا یک بیمار در منزل دارید حتما یکی دوبار در هفته برایش سیرابی و شیردان درست کنید.چرا؟ برای اینکه متخصصان تغذیه معتقدند سیرابی و شیردان در رشد و ترمیم بافت های  از دست رفته نقش مهمی دارند.  آنها معتقدند سیرابی و شیردان دارای پروتئین بسیار بالا و با کیفیتی است که در رشد و ترمیم بافت‌های از بین رفته تاثیر می گذارند. محققان می گویند:عضلات صافی که در سیرابی و شیردان وجود دارد، از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و از نظر پروتئین و چربی با گوشت متفاوت است، البته کالری آن نسبت به گوشت قرمز کمتر بوده ولی پروتئین آن مشابه گوشت قرمز و مرغ است. هر ۱۰۰گرم سیرابی ۲ تا ۴ گرم چربی دارد که میزان چربی آن از گوشت قرمز کمتر است همچنین در هر ۱۰۰گرم سیرابی ۹۵ میلی‌گرم کلسترول وجود دارد و برخلاف کله‌پاچه کلسترول را افزایش نمی‌دهد. برای خرید سیرابی باید به رنگ و بوی آن توجه کرد و معمولاً سیرابی‌هایی که در فصل بهار و زمستان خریداری می‌شود به رنگ تیره است ولی سیرابی‌هایی که در تابستان و پاییز خریداری می‌شود، رنگ روشنی دارد. علوفه مصرفی توسط دام در فصل تابستان و پاییز تازه‌تر و بهتر است و در نتیجه رنگ سیرابی بهتر می‌شود و برعکس در فصل بهار و زمستان چون از علوفه کهنه و قدیمی استفاده می‌شود، رنگ سیرابی تیره می‌شویم.

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.