با سیرابی بدنتان را بازسازی کنید
با سیرابی بدنتان را بازسازی کنید
اگر عمل جراحی کرده اید یا یک بیمار در منزل دارید حتما یکی دوبار در هفته برایش سیرابی و شیردان درست کنید.چرا؟ برای اینکه متخصصان تغذیه معتقدند سیرابی و شیردان در رشد و ترمیم بافت های از دست رفته نقش مهمی دارند. آنها معتقدند سیرابی و شیردان دارای پروتئین بسیار بالا و با کیفیتی است که در رشد و ترمیم بافتهای از بین رفته تاثیر می گذارند. محققان می گویند:عضلات صافی که در سیرابی و شیردان وجود دارد، از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و از نظر پروتئین و چربی با گوشت متفاوت است، البته کالری آن نسبت به گوشت قرمز کمتر بوده ولی پروتئین آن مشابه گوشت قرمز و مرغ است. هر ۱۰۰گرم سیرابی ۲ تا ۴ گرم چربی دارد که میزان چربی آن از گوشت قرمز کمتر است همچنین در هر ۱۰۰گرم سیرابی ۹۵ میلیگرم کلسترول وجود دارد و برخلاف کلهپاچه کلسترول را افزایش نمیدهد. برای خرید سیرابی باید به رنگ و بوی آن توجه کرد و معمولاً سیرابیهایی که در فصل بهار و زمستان خریداری میشود به رنگ تیره است ولی سیرابیهایی که در تابستان و پاییز خریداری میشود، رنگ روشنی دارد. علوفه مصرفی توسط دام در فصل تابستان و پاییز تازهتر و بهتر است و در نتیجه رنگ سیرابی بهتر میشود و برعکس در فصل بهار و زمستان چون از علوفه کهنه و قدیمی استفاده میشود، رنگ سیرابی تیره میشویم.