رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۵ تیر ۱۳۹۸

بازرسی روزانه از مراکز پخت و عرضه نان در شهرستان لردگان انجام می‌شود - نمایش محتوای خبر

 

 

بازرسی روزانه از مراکز پخت و عرضه نان در شهرستان لردگان انجام می‌شود

اهمیت پخت نان با کیفیت خوب

بازرسی روزانه از مراکز پخت و عرضه نان در شهرستان لردگان انجام می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، ابوالقاسم کریمی ظهر امروز در نشست شورای گندم، آرد و نان شهرستان لردگان اظهار کرد: امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نام‌ گذاری شده است و مسؤولان شهرستان لردگان باید تمام تلاش خود را در راستای تحقق این امر به کار بگیرند. فرماندار شهرستان لردگان با اشاره به اهمیت ارائه خدمات مطلوب به شهروندان افزود: ارائه خدمات مطلوب و مفید به مردم شهرستان لردگان باید در اولویت برنامه‌های سال جاری مسؤولان این شهرستان قرار گیرد. وی با اشاره به سهمیه آرد روستاییان شهرستان لردگان بیان داشت: برنامه ‌ریزی و طرح توزیع آرد در بین روستاییان و نانوایی‌های شهرستان لردگان انجام شده است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. کریمی با اشاره به سهمیه آرد عشایر شهرستان لردگان تصریح کرد: عشایر این شهرستان برای دریافت سهمیه آرد خود به مرکز امور عشایر شهرستان لردگان مراجعه کنند. وی با اشاره به اهمیت پخت نان با کیفیت خوب در شهرستان لردگان گفت: نانوایی‌های این شهرستان باید پخت نان را با کیفیت خوب انجام دهند و در صورت مشاهده پخت نان بی‌ کیفیت با متخلفان برخورد می‌شود. فرماندار شهرستان لردگان خاطرنشان کرد: اکیپ بازرسی به صورت روزانه از مراکز عرضه نان بازدید می‌ کنند و در صورت مشاهده نان بی ‌کیفیت پروانه فعالیت این نانوایی‌ ها لغو خواهد شد.