جهش تولید | شنبه، ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

بازدید مدیر کل دامپزشکی از مزارع پرورش ماهی استان - نمایش محتوای خبر

 

 

بازدید مدیر کل دامپزشکی از مزارع پرورش ماهی استان

ماهی دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است

بازدید مدیر کل دامپزشکی از مزارع پرورش ماهی استان

 عبدالمحمد نجاتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: در راستای بررسی وضعیت تولید ماهی سردآبی در چهارمحال و بختیاری از مزارع پرورش ماهی در این استان بازدید شد.  مدیرکل سازمان دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: تولید و پرورش ماهیان سردآبی باید در شرایط کاملا بهداشتی و عاری از هرگونه بیماری و آلودگی انجام شود و باید نکات بهداشتی از قبیل واکسیناسیون به موقع، ضدعفونی و شست و شوی استخر انجام شود.  وی تصریح کرد: حمل بهداشتی ماهیان با خودروهای سردخانه‌دار و دارای کد بهداشتی دامپزشکی، ضدعفونی خودروها قبل از ورود به مزرعه، استفاده از پالت‌های حمل ماهی مخصوص هر مزرعه از دیگر نکات بهداشتی است که باید توسط پرورش دهندگان ماهی رعایت شود.  نجاتی با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی مواد پروتئینی هستند که در هوای گرم سریع فاسد می‌شوند، افزود: ماهی دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است و سرشار از امگا3 و املاح برای رشد کودکان است و باید در سبد غذایی کودکان، زنان باردار و سالمندان بیشتر استفاده شود.  وی از تولید بیش از پنج هزار و 600 هزار تن گوشت مرغ به صورت سالانه در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: این استان یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ در کشور است. مدیرکل سازمان دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان رتبه برتر کشور را در تولید ماهیان سردآبی به خود اختصاص داده است.