رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

آموزش پخت آش ماسوا

Loading the player...

امروز قرار است آش ماسوا که مربوط به استان لرستان ، شهرستان بروجرد است را طبخ کنیم.مواد لازم برای تهیه این آش: نخود، لوبیا، پلته و عدس : از هرکدام 300 گرم- کشک:500 گرم- اسفناج:500 گرم- پیاز : 2 عدد- سیر: چند حبه- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم. برای تهیه این آش، نخود و لوبیا سفید را که از 24 ساعت قبل خیسانده ایم  و پتیله را که از قبل خیس کرده ایم و آسیاب کرده ایم را همه را با هم در قابلمه میریزیم و 4تا 5 لیوان آب روی آن میریزیم و درب ظرف را می گذاریم و با حرارت ملایم روی شعله قرار می دهیم تا کم کم جا بیفتد. بعد از 45 دقیقه بعد عدس و اسفناج و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش ما جا بیفتد و در مرحله آخر کشک را به آن اضافه می کنیم.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.