رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

آموزش دمنوش کاسنی

Loading the player...

امروز با آموزش دمنوش کاسنی در خدمت شما هستیم  که من برای این دمنوش از ساقه های کاسنی استفاده می کنم. طبع کاسنی سرد و تر است و دوستدار کبد می باشد و کبد را پاکسازی می کند و زردی را از بین می برد. ابتدا ساقه های کاسنی را خرد می کنیم و آب 80 درجه سانتی گراد را هم به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 5 تا 10 دقیقه دم بکشد سپس دمنوش را صاف می کنیم و به همراه نبات یا عسل آن را میل می کنیم. می توانیم عناب را هم به ساقه های کرفس اضافه کنیم تا هم رنگ دمنوشمان بهتر شود و هم طعم بهتری پیدا کند. کاسنی جزء گیاهانی است که طبیعت آن سرد و تر است و باز کننده مجاری دستگاههای بدن از جمله کبد است و همچنین مقوی و تقویت کننده کبد و باز کننده و پاک کننده مجاری ادرار ، کلیه ها و بخصوص مثانه می باشد. از کاسنی معمولا به صورت دمنوش ، جوشانده، ضماد یا عرق استفاده می شود که این استفاده می تواند به صورت تکی یا به صورت ترکیب با داروهای دیگر باشد . کاسنی اثرات مختلفی در بدن دارد و در بیماریهای معده، کاهش حرارت صفرا و بیماریهای رحم و طحال نیز از آن استفاده می شود. مهمترین مصرف آن در فصل بهار است که همراه با شاه تره (که شاه تره نیز باعث ایجاد تعدیل مزاج می شود) می گذاریم دم بکشد و به مدت 20 روز و روزی یک تا دو لیوان برای پاکسازی کبد مصرف می شود.

رای شما
میانگین (10 آرا)
The average rating is 2.6 stars out of 5.