رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

آموزش دمنوش پونه

Loading the player...

طرز تهیه این دمنوش به این صورت است که 1 قاشق غذاخوری سنبل الطیب را به 1 قاشق سوپخوری پونه و 2 تکه چوب دارچین را در یک قوری می ریزیم. آب جوشی که به آن اضافه می کنیم باید 2 تا 3 دقیقه از جوشیدن آن گذشته باشد و اجازه می دهیم که به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بکشد. این دمنوش خواص زیادی دارد و مناسب فصل پاییز است و برای پیشگیری از سرما خوردگی نیز مفید است و انرژی زا نیز می باشد. این دمنوش به دلیل داشتن پونه، مقوی معده است و از دردهای مفاصل و درد آرتروز پیشگیری می کند همچنین سنبل الطیب دارای خاصیت انرژی زایی و نشاط آوری است و دارچین موجود در این دمنوش، مقاومت بدن را زیاد می کند و و باعث تقویت گردش خون می شود و برای افراد دیابتی نیز مناسب می باشد و ضد عفونی کننده نیز هست.

رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 4.0 stars out of 5.