رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

آموزش دمنوش مرزه

Loading the player...

گیاه  مرزه جزء سبزی های معطر و خوشبو دسته بندی می شود. مواد الی موجود در این گیاه، روی، پتاسیم و اهن است ودارای ویتامین B و D نیز می باشد که ویتامین B در بهبود بخشیدن به  روند کار سلول مغزی کمک می کند. مواد لازم  برای تهیه این دمنوش: مرزه که ضد استرس نیز می باشد ونبات که طبع گرم داشته و قابض می باشد ودر مشکلات گوارشی مثل اسهال،هم می تواند مسکن و هم درمانگر باشد . یک قاشق چایخوری مرزه را داخل قوری ریخته که مدت زمان ده دقیقه برای دم کشیدن آن کافی است وحتی در لیوان های معروف به چای سبز با مدت زمان بیشتری می توان آن را دم داد. در موقع سرو کردن می توان نبات را به آن اضافه نمود. مرزه یک گیاه گرم وخشک درجه دو می باشد که برگ های آن حاوی کلسیم است بنابراین بهتر است در کسانی که داروهای ضد تشنج، داروهای مدر و داروهای ضد فشار خون مصرف می کنند؛ کمتر مورد استفاده قرار گیرد. هرچند که عارضه خاصی برای آن حتی در دوران بارداری و دوران شیردهی هم تاکنون گزارش نشده است اما نمی توان اجازه داد که به صورت دمنوش عادی استفاده شود و بیشتر جنبه درمانی دارد. علاوه بر دم نوش برخی از شرکتها، فرم دارویی آن را استفاده نموده اند که برای اسهال های غیرعفونی استفاده می شود. اگر فردی به خاطر گرمازدگی دچار اسهال شده تا سه مرتبه در روزدم نوش مرزه مفید می باشد اما اگراسهال  جنبه عفونی و حاد داشته باشد؛ توصیه نمی شود. یکی دیگر از خواص اثبات شده مرزه، خاصیت ضد قارچ بودن آن می باشد و وقتی این ماده به مواد غذایی اضافه می شود مواد غذایی به راحتی کپک نمی زنند.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.