رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

آموزش دمنوش زنجبیل

Loading the player...

با توجه به اینکه زنجبیل گرم و خشک است؛ برای اینکه در طبع آن تعادل ایجاد شود و از عوارض آن کاسته شود؛ 20 دقیقه قبل از دم کشیدن، زنجبیلها را که به صورت دایره ای با قطر 1 یا 2 سانت خرد کرده ایم در آبلیمو قرار می دهیم سپس 3 تکه از زنجبیلها را همراه با یک لیوان پر آبجوش و داخل قوری می ریزیم و به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد.این دمنوش باعث کاهش قند خون و اثرات حفاظتی کلیوی و قلبی در بیماران دیابتی است. اگر طعم ترشی این دمنوش غالب بود چند تکه چوب دارچین به آن اضافه می کنیم.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.