جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

آموزش دمنوش زنجبیل

آموزش دمنوش زنجبیل


Loading the player...

با توجه به اینکه زنجبیل گرم و خشک است؛ برای اینکه در طبع آن تعادل ایجاد شود و از عوارض آن کاسته شود؛ 20 دقیقه قبل از دم کشیدن، زنجبیلها را که به صورت دایره ای با قطر 1 یا 2 سانت خرد کرده ایم در آبلیمو قرار می دهیم سپس 3 تکه از زنجبیلها را همراه با یک لیوان پر آبجوش و داخل قوری می ریزیم و به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد.این دمنوش باعث کاهش قند خون و اثرات حفاظتی کلیوی و قلبی در بیماران دیابتی است. اگر طعم ترشی این دمنوش غالب بود چند تکه چوب دارچین به آن اضافه می کنیم.

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.