رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

آلو قطره طلا

Loading the player...

آلوها دارای انواع مختلفی نظیر آلوزرد یا قطره طلا، سیاه، سرخ و آلوی ترش جنگلی هستند که تقریباً خواص مشابهی دارند ولی آلو زرد یا طلایی ارزش دارویی بیشتری دارد. این نوع آلو از نظر دارویی و ترکیبات شیمیایی سرشاراز انواع مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، فلور، گوگرد، پتاسیم و قند و همچنین دارایویتامینهای A ،گروه ویتامی نهای B و C است. آلو به سبب داشتن پتاسیم زیاد از افزایش فشارخون جلوگیری میکند و احتمال بروز بیمار یهای قلبی- عروقی را می کاهد. آلو زرد به علت داشتن مواد معدنی مفید، عدم تعادل یونهای خون را از بین میبرد و مواد لازم را در دسترس سلو لهای بدن و به ویژه سلو لهای عصبی قرار میدهد. این عناصر مفید در فعالیت سلو لهای عصبی و از میان بردن تحریک آ نها نقش بسزایی دارند. آب و فیبر بسیار زیاد این میوه نیز از مه مترین خصوصیات آن است. در تابستان به علت تعریق فراوان و از دست دادن آب، بدنبی شتر از قبل به مایعات نیاز دارد که این میوه نیز مانند دیگر میوه های تابستانی گزینه مناسبی است. آلو به دلیل داشتن فیبرغذایی، برای کنترل قند خون، جلوگیری از یبوست و حفظ سامت دستگاه گوارش مفید است و سبب افزایش رشد و تکثیر باکتر یهای مفید و مانع از رشد باکتر یهای مضر در داخل روده میشود. ویتامین C موجود در آلو به جذب آهن کمک میکند و موجب سلامت بافت بدن مادر و جنین م یشود و مصرف آن به سبب سرشار بودن از ویتامینها و املاح فراوان، در دوره شیردهی نیزتوصیه میشود.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.