رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

افزودن ادویه و سبزیجات به غذا

Loading the player...

دانلود

چه زماني بايد ادويه‌ها و سبزي‌ها را به غذا اضافه کنيم؟نوع ادويه و نوع غذا بر زمان افزودن آن به غذا مؤثرند.

اضافه کردن ادويه‌هاي تازه طي آشپزي. به عنوان يک قانون کلي، ادويه‌هاي تازه را بايد نزديک انتهاي زمان آشپزي يا درست قبل از سرو کردن اضافه کرد زيرا حرارت طولاني باعث از بين رفتن عطر و طعم آن مي‌شود.

•    سبزي‌هاي تازه حساس مانند ريحان، پياز کوهي، گشنيز، شويد، جعفري، مرزنگوش و نعناع را 2-1 دقيقه قبل از خاتمه آشپزي به غذا بيفزاييد يا قبل از سرو کردن روي غذا بريزيد.

•    سبزي‌هايي که حساسيت کمتري دارند مانند تخم شويد، ارگانو، رزماري، ترخون، آويشن را مي‌توان 20 دقيقه آخر آشپزي اضافه کرد.

•    در برخي غذاها مانند نانها و خميرها بايد در ابتداي کار سبزي تازه را افزود.

اضافه کردن سبزيجات خشک و ادويه‌ها طي آشپزي. با کمک نکات و راهکارهاي زير ادويه‌ها و سبزيجات خشک را به غذا بيفزاييد.

•    سبزيجات خشک و ادويه‌هاي کامل مانند برگ بو طعمشان را ديرتر از نوع خرد يا پودر شده رها مي‌کنند و براي غذايي که زمان پختشان يک ساعت يا بيشتر باشد مانند سوپها و خورشها مناسبند.

•     سبزيجات خشک و ادويه‌هاي پودر شده سريعاً طعمشان را آزاد مي‌کنند و بهتر است در غذاهاي با زمان پخت کوتاه به کار روند يا در آخر کار به غذاهاي با زمان پخت طولاني اضافه شوند.

•    سبزيجات خشک خرد شده اندکي فرق دارند؛ سبزيجات ظريف‌تر مانند ريحان وقتي به غذا طعم بهتري مي‌دهند که آخر کار به آن اضافه شوند. سبزي‌هاي خشن‌تر مانند آويشن بايد مدت طولاني‌تري بپزند.

•    ادويه‌هايي که در زمان درست کردن غذا پودر شوند(مانند فلفل و جوز هندي) طعم بيشتري در مقايسه با انواع پودر شده آماده دارند.

•    ادويه‌هاي کامل مانند ميخک را در تور قرار دهيد تا آخر کار بتوانيد آن را از غذا خارج سازيد.

•    هشدار: برگ بو را در انتهاي آشپزي از غذا خارج نماييد زيرا مي‌توانند سبب خفگي و زخم گلو و مري شوند.

غذاهاي خام. در اين گونه غذاها، ادويه‌ها و سبزيجات تازه و خشک بايد چند ساعت قبل از سرو کردن به آنها افزوده شود تا به آن طعم بدهد.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.