رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

آشنایی با خواص پیاز

Loading the player...

دانلود

پیاز از خانواده گیاهی موسوم به آلیوم است که تره فرنگی و پیازچه، سیر و موسیر نیز از این دست سبزی ها به حساب می ایند و همگی آنها تاثیر ویژه ای در کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب خون دارند. این آثار به دلیل وجود مواد سولفور، کرومیوم و ویتامین ب6 موجود در آنهاست که با کاهش میزان ماده ای به نام هموسیستئین از خطر سکته و حملات قلبی کم می کند. به گفته متخصصان علوم و صنایع غذایی مصرف زیاد این نوع از سبزی ها احتمال وقوع سرطان روده و پروستات را به طور چشمگیری کاهش می دهد زیرا تمام آنها سرشار از ترکیبات ارگانوسولفور یا گوگرددار هستند و خواص ضد سرطانی این ترکیبات پیشتر به اثبات رسیده است . بر اساس آمار های به دست آمده مصرف منظم پیاز بیش از دو بار در هفته به وضوح خطر بروز سرطان روده بزگ را کم تر می کند. سبزی ها به ویژه پیاز منبع غنی از فلاونوئیدها نظیر کوئرستین هستند که علاوه بر داشتن خواص ضد سرطانی باعث تقویت سلامت عروق خونی می شود، از بدن در برابر التهابات مزمن محافظت می کند و خاصیت ضد التهابی و اثر محافظتی در پبرابر وقوع بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها دارد. پیاز همچنین مقادیر بالایی کلسیم، سدیم و پتاسیم، ید، آهن و ویتامین های ب، ا ،سی دارد که تمام این مواد برای بدن ضروری است

 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.