رونق تولید ملی | جمعه، ۲۸ تیر ۱۳۹۸

آشنایی با خواص لوبیا سبز

Loading the player...

دانلود

آشنایی با خواص لوبیا سبز

لوبیا سبز منبعی غنی از ویتامین C،‌ ویتامین K، منگنز، ویتامین A ، فیبر، پتاسیم، فولات، آهن،‌ منیزیم، ویتامین B1، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا3 و نیاسین است .لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک کالری کمتری داردبه طوری که در100گرم آن تنها 30 کالری نهفته است. لوبیا خشک فاقد ویتامین C است اما از نظر برخورداری از پروتین و ویتامین E غنی‌ تر است. لوبیا سبز به دلیل داشتن کلسیم و ویتامین K، ‌ نقش مهمی در استخوان سازی دارد و برای ساختن استخوان های بسیار قوی مهم است. همچنین لوبیا سبز دارای رنگدانه آنتی اکسیدانی به نام فلوونوئید است. ترکیبات  فلوونوئیدی رشد سلول های سرطانی سینه و رودها را کاهش می دهد. لوبیا سبز به علت داشتن ریبوفلاوین در کاهش حمله میگرن موثر است. لوبیا سبز برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت و بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند مفید است همچنین منبع غنی از ویتامین A و همچنین ویتامین C است این دو ماده مغذی انتی اکسیدان هایی مهم هستند که به کاهش رادیکال های آزاد در بدن کمک می کنند ویتامین C محلول در آب و بتاکاروتن محلول در چربی است.این دو آنتی اکسیدان محلول در آب و چربی به کمک هم  از اکسید شدن کلسترول جلوگیری می کنند زیرا کلسترول اکسید شده  قادر است به دیواره رگ های خونی بچسبد که نتیجه آن تصلب شریان، سکته و حمله قلبی است. مصرف مقدار کمی از بتا کاروتن و ویتامین C از این عوارض جلوگیری می کند همچنین لوبیا سبز حاوی فیبر ، پتاسیم، فولات و منیزیم است که هر کدام از این مواد نقش موثری در تقویت سیستم قلبی عروقی ایفا می کنند. منیزیم و پتاسیم با همکاری هم به کاهش فشار خون کمک می کنند افزایش یک فنجان لوبیا سبز به سالاد باعث می شود تا میزان دریافت پتاسیم به اندازه 19 درصد افزایش یابد. واقعیت این است که بین آرتروز دست ها و زانوها و میزان کم پتاسیم خون ارتباط وجود دارد. ویتامین سی آنتی اکسیدان بسیار قوی است که به جذب آهن کمک می کند و در ساخت کلاژن تاثیر می گذارد. ویتامین C و بتاکاروتن هر دو خاصیت ضد التهابی دارند و این خاصیت آنها لوبیا سبز را ماده ای مفید برای کاهش بیماری هایی که  التهابات نقش موثری در آنها دارند می سازد این بیماری ها مانند آسم و ارتروز استخوانی هستند .لوبیا سبز منبعی سرشار از آهن است . لوبیا سبز در مقایسه با گوشت قرمزکه یکی از منابع مهم تامین آهن است همراه با تامین آهن حاوی کالری بسیار کم و فاقد هر گونه چربی است. لوبیا سبز به دلیل غنی بودن از ویتامین C و بتاکاروتن به تقویت  سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند چرا که این مواد مغذی رادیکال های آزاد را از بین می برند از طرفی ویتامین C به طور مستقیم باعث تحریک گلبول های سفید برای مبارزه با میکروب ها ، عفونت ها و ویروس ها می شود.توصیه می شود برای خرید لوبیا سبز آن دسته از لوبیا ها  را انتخاب کنیم که غلاف آنها سبز باشد و پوستی لطیف و بدون نقطه های قهوه ای داشته و ترد و تازه باشند

Understanding the properties of green beans

Green beans because of calcium and vitamin K, an important role in osteogenesis and to build strong bones is important. Green beans have antioxidant pigment is also called Flvvnvyyd.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.