رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

ادویه پلویی

Loading the player...

دانلود

ادویه پلویی

به كمك این ادویه ،  انواع پلوهای نذری از جمله عدس پلو،  لوبیا پلو و... را طعم دار كنید

مواد لازم: پودرزنجبیل یك قاشق چایخوری ، پودرجوزهندی یك قاشق چایخوری،  خسرودار یك قاشق چایخوری،  زیره سبز یك قاشق چایخوری ، میخك پنج عدد ،هل سبز پنج عدد ،  برگ گل سرخ یك قاشق سوپخوری ، دانه تخم كشنیزیك قاشق سوپخوری ،

ادویهای که به صورت دانه هستند  باید بو بخورند.

دانه تخم كشنیز، برگ گل سرخ  ، زیره سبز،  هل و میخك را داخل تابه می ریزیم  و روی حرارت متوسط سی تا چهل ثانیه بو میدهیم .

پودرهای زنجبیل ، خسرودار و ریشه جوز هندی همه را  داخل اسیاب می ریزیم و آسیاب می کنیم ، ادویه گرم راحتتراسیاب میشود .

و سپس انها را در شیشه ریخته ودر جای خنك به صورت  در بسته نگهداری میكنیم .

خیلی از دوستان با مصرف پلو ممكن است مشكل داشته باشند ودچار نفخ یااحساس سوء هاضمه بشوند افزودن این ادویه به پلو باعث میشود این مشكلات را نداشته باشند.  وجود میخك دراین ادویه ضمن اینكه عطرخوبی به این ادویه میدهد میكرب كش بسیار قوی است ومیخك میتواند دردرمان بیماریهای عفونی مؤثر باشد ، زیره باعث افزایش اشتها وبرگ گل سرخ باعث افزایش قوای جسمانی وافسردگی كمتر میشود. توصیه می شود  افرادی كه طبع سرد دارند اگر می‌خواهند از پلواستفاده كنند حتما این ادویه رابه پلو خودشان اضافه كنند تا ضمن اینكه طعم خوبی را احساس  كنند از  خاصیت ان بهره مند شوند.

رای شما
میانگین (3 آرا)
The average rating is 4.0 stars out of 5.