رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

ادويه خورشتي

Loading the player...

دانلود

مواد لازم

پودر دارچین یك قاشق سوپخوری، زردچوبه  یك قاشق سوپخوری ، فلفل سیاه یك قاشق چایخوری ، فلفل قرمز یك قاشق چایخوری ، زیره سبز یك قاشق چایخوری ، پودر جوز هندی یك قاشق چایخوری،  دانه تخم گشنیز یك قاشق سوپخوری ، هل  سبز ده  عدد،

دانه تخم گشنیز ، زیره سبزو هل سبز را در حرارت ملایم سی تا چهل ثانیه بو میدهیم .مواد باقیمانده را بعد از پودرنمودن به ان اضافه می شود و اسیاب می كنیم.

زردچوبه ضمن رنگ قشنگ سیستم ایمنی بدن را تقویت می كند و فلفل سیاه عطر خوشی را باعث میشود ،وجود زیره وهل سبز برای دستگاه گوارش مفید می باشد. 

افرادی كه دچار نفخ ویا پولیت روده مباشند از مصرف این نوع ادویه می توانند سود ببرند .وجود جوز برای افرادی كه به دردهای مفصلی و روماتیسم هستند بسیار مناسب بوده وباعث كاهش احساس درد در این افراد می گردد .دارچین كه در این ادویه استفاده شده ضمن طعم خوش باعث افزایش سیستم ایمنی بدن و فعالیت میكرب كشی بسیاربالا.

این افزودنی برای ساكنین مراكز سردسیر كه تحمل انها را درمقابل سرما بالا برده وسوخت وساز بدن راافزایشمیدهد

 مفید است.

زردچوبه ضمن رنگ قشنگ سیستم ایمنی بدن را تقویت میكند و فلفل سیاه عطر خوشی را باعث میشود ،وجود زیره وهل سبز برای دستگاه گوارش مفید مي باشد.  

افرادی كه دچار نفخ ویا پولیت روده مي باشند از مصرف این نوع ادویه متوانند سود ببرند

این افزودنی برای ساكنین مراكز سردسیر می باشند  تحمل انها را درمقابل سرما بالا برده وسوخت وساز بدنشان  راافزایش می دهد 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.