جهش تولید | شنبه، ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

محتوا با برچسب گوشت مرغ.

تولید سالانه 5 میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

تولید سالانه 5 میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری


چهارمحال و بختیاری یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ در کشور

تولید سالانه 5 میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

عبدالمجید نجاتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: سالانه 5 میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ با رعایت نکات بهداشتی در چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار می‌شود. مدیرکل سازمان دامپزشکی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: چهارمحال و بختیاری یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ در کشور است و سالانه بیش از 5 میلیون تن گوشت مرغ در این استان تولید می‌شود. وی بیان داشت: در حال حاضر 204 واحد مرغداری نیمچه گوشتی در چهارمحال و بختیاری فعال است و زمینه اشتغال افراد زیادی را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این استان فراهم کرده است. نجاتی عنوان کرد: سالانه حدود 24 میلیون قطعه جوجه‌ریزی با رعایت نکات کاملا بهداشتی در 204 واحد مرغداری نیمچه گوشتی چهارمحال و بختیاری تولید و پرورش داده می‌شود. وی افزود: نظارت‌ و بازرسی مستمر توسط مسؤولان فنی بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه‌های طیور استان چهارمحال و بختیاری انجام می‌شود تا گوشت سالم تولید و به دست مصرف‌کننده برسد. مدیرکل سازمان دامپزشکی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از مجموع 204 واحد تولیدی و پرورش گوشت مرغ، هشت واحد پرورش مرغ اقدام به پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک می‌کنند. وی عنوان کرد: گوشت مرغ دارای ارزش غذایی بسیار بالایی بوده و برای رشد کودکان لازم و ضروری است.

 

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.