جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۷ فروردین ۱۳۹۹

محتوا با برچسب پخت سمنو.

پخت سمنو

پخت سمنو


Loading the player...

دانلود

سمنو بیشتر برای سفره هفت سین عید نوروز و گاه گاهی هم در نذری ها پخته می شدولی اینروزها خیلی از زنان خانه دار به پختن سمنو به عنوان این عصرانه خوشمزه روی اورده اند. روش تهیه سمنو برای ۴ نفربه شرح زیر است

مواد لازم: :  گندم یک کیلو، آرد ۴ کیلو، آب به مقدار لازم

(به نسبت یک کیلو گندم چهار کیلو آرد لازم است) گندم نقره‌ای شده را چرخ می‌کنیم و یا می‌کوبیم بعد مقداری آب روی آن می‌ریزیم و خوب مخلوط کرده آن را از صافی رد می‌نمائیم و آنها را با دست فشار می‌دهیم تا عصاره گندم که شیرین است گرفته شود آرد را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم شیره گندم را هم روی آن ریخته بهم می‌زنیم تا مایه صاف و رقیق شود.شیره گندم باید مقداری باشد که مایه را رقیق کند ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم مرتب آن را هم می‌زنیم تا جوش آمده و غلیظ گردد و ته نگیرد و رنگ آن هم قهوه‌ای شود نکته حساس در پختن سمنو این است که از هم زدن سمنو غفلت نکنیم چون زود ته می‌گیرد و گلوله می‌شود پس از آن که سمنو غلیظ شدو غلظت آن مانند ماست معمولی در آمد و رنگ آن هم قهوه‌ای خوش رنگ شد سمنو آماده‌است سمنو به روغن و شکر احتیاج ندارد.

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.