جهش تولید | شنبه، ۹ فروردین ۱۳۹۹

محتوا با برچسب زردآلو.

کاهش 10 درصدی برداشت زردآلو از باغات چهارمحال و بختیاری

کاهش 10 درصدی برداشت زردآلو از باغات چهارمحال و بختیاری


سرمازدگی و بارش‌های دیرهنگام بهاره علت کاهش زردآلو

کاهش 10 درصدی برداشت زردآلو از باغات چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: خشکسالی، سرمازدگی و بارش‌های دیرهنگام بهاره در استان از جمله دلایل کاهش این محصول در استان است. ابراهیم شیرانی افزود: امسال سه هزار و 600 تن زردآلو از باغات استان برداشت شده است.  وی افزود: بیشترین قابلیت تولید این محصول درباغات شهرستان سامان ، شهرکرد و بروجن است. شیرانی شکرپاره، کتانی و آصفی را از ارقام مهم زردآلو در استان اعلام کرد و گفت: این محصول علاوه بر مصرف داخل استان، به استان های همجوار نیز فرستاده می‌شود. وی اصلاح و احیای باغات استان و توسعه کشت ارقام دیرگل را از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی در راستای افزایش تولید اعلام کرد. مدیر باغبانی جهادکشاورزی استان گفت: نبود صنایع تبدیلی، سردخانه و تجهیزات بسته‌بندی از جمله مشکلات باغداران در استان است، که برای جلوگیری از کاهش محصولات باغی تولیدی، باغداران بایستی به صنایع تبدیلی روی آورند.

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.