جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

محتوا با برچسب تولیدات ویزه.

پخت شله قیمه ریزه

پخت شله قیمه ریزه


Loading the player...

دانلود

ابتدا گوشت بدون چربی را چرخ کنید و با یک عدد پیاز رنده شده آن را خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده شود. سپس ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید. آرد نخودچی را نیزکم کم اضافه نمایید. تا زمانی که گوشت دیگر به دست نچسبد. بهتر است گوشت را کاملاً ورز دهید تا کیفیت قیمه ریزه ها خوب تر شود. در صورت تمایل می توانید درون مواد گوشتی کمی نعناع خشک نیز بیفزایید. درون یک قابلمه، روغن مایع بریزید و گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. در نهایت پیاز سرخ کرده را نیز اضافه کنید و در حدود دو پیمانه آب جوش درون قابلمه بریزید. هنگامی که آب کاملاً جوش آمد از مخلوط گوشت و آرد نخودچی به اندازه یک گردو بردارید و کاملاًدرون دست خود گرد نمایید. می توانید دست خود را درون آب گرم بزنید و سپس مواد قیمه ریزه را با دست کاملاً گرد کنید تا به راحتی شکل بگیرد. سپس کوفته های آماده را درون مایه آب جوش و گوجه فرنگی بریزید و بگذارید 30 تا 45 دقیقه بپزند. شما می توانید در صورت تمایل درون آب مقداری خرده برنج بریزید تا سوپ لذیذ تر شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه: گوشت گوسفند 250 گرم چرخ کرده و بدون چربی. پیاز رنده شده 1 عدد. آرد نخودچی. پیاز سرخ کرده 2 عدد. گوجه فرنگی رنده شده 4عدد. ادویه، نمک و فلفل. نعنای خشک 1 قاشق سوپخوری.  روغن مایع 2 قاشق سوپخوری. آب جوش حدود 2 پیمانه. برنج گرده.

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


محتوا با برچسب تولیدات ویزه.