رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۲ آبان ۱۳۹۸

پاپریکا

Loading the player...

پاپریکا ادویه ای بسیار خوش طعم می باشد . برای تهیه این ادویه چند فلفل دلمه ای قرمز را شسته و تخم آن را می گیریم . سپس چند روز در آفتاب می گذاریم تا خشک شود . بعد آن را آسیاب می نماییم . ادویه پاپریکای شما آماده است .گرد پایریکا نوعی ادویه است که در اغلب غذا های مجارستانی و اروپای شرقی بکار می رود عطر و رنگ قرمزی دارد .بسیار مشابه فلفل دلمه ایی است اما عطر قوی تری دارد و بر خلاف ظاهر غلط اندازش طعم تندی نیز ندارد این گرد را می توان جایگزین رب گوجه نمود خاصه برای کسانی که به ان حساسیت دارند. پاپریکا یکی از انواع پر استفاده فلفل در سراسر دنیا میباشد این نوع فلفل در رنگهای سبز،زرد و قرمز وجود دارد. پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C ,بتاکاروتین و بیوفلاونیدن(یکی از انواع آنتی اکسیدان) میباشد فلفل دلمه ای سبز رنگ دو برابر و فلفل دلمه ای قرمز رنگ سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C میباشند. فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست. بتا کاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.